Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una quinzena d’empreses de comerç i logística participen en una sessió d'Speed Dating promoguda pel SOM

Escoltar

Una quinzena d’empreses de comerç i logística participen en una sessió d'Speed Dating promoguda pel SOM

L’objectiu d’aquesta activitat que ha tingut lloc al TecnoCampus és posar en contacte empreses i persones que busquen feina per realitzar més de 300 entrevistes d’entre 2 i 5 minuts de durada

Foto: Ajuntament
Foto: Ajuntament

El TecnoCampus ha acollit aquest matí una sessió d’Speed Dating dels sectors del comerç i la logística. L’activitat, que consisteix en entrevistes de feina d’entre 3 i 5 minuts de durada, està emmarcada en les diferents accions de networking entre empreses i persones usuàries que organitza el Servei d’Ocupació de Mataró (SOM) sota el nom de “SOM Talent”. El regidor d’Ocupació, Sergi Morales, ha assistit a la sessió.

En l’Speed Dating celebrat aquest matí s’han realitzat 316 entrevistes durant dues hores i mitja. Hi ha pres part 15 empreses de Mataró i comarca del sector de la logística i el comerç i 96 persones en recerca de feina, que prèviament han rebut formació per part del SOM per presentar la seva candidatura. Els perfils professionals que cerquen les empreses que han participat en aquesta activitat són comercials, abastadors/res, dependents/es i encarregats/des de botiga, personal de magatzem, personal de transport, venedors/res online, personal de caixa, xarcuteria i carnisseria, aparadorista...

El SOM vol fomentar aquest tipus d’activitats com a forma de posar en contacte el talent existent al territori amb empreses i organitzacions, donant suport al teixit empresarial perquè pugui cobrir les seves necessitats professionals.

Abans de la celebració de l’Speed Dating ha tingut lloc la ponència “La importància de les competències per tenir un equip amb talent” a càrrec de Marta Zaragoza Domingo, economista i emprenedora especialitzada en direcció estratègica i desenvolupament de competències professionals.

En l’activitat d’avui hi ha participat les empreses Alcampo, Ametller Origen, Mercadona, Granier, Nel-Vet, Merka Mueble, Abacus cooperativa, Marlo’s sabateries, C&A, Pinmat, GCT Plus, Nacex, Scanfor, Reciclauto i Ensotrans.