Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tallers de reorientació digital en línia

Escoltar

Tallers de reorientació digital en línia

Participa en els tallers de reorientació digital en línia, que tenen per objectiu donar a conèixer les oportunitats laborals del sector tecnològic  a aquells professionals en actiu o en situació d’atur que vulguin reorientar la seva carrera professional. 

4 tallers de dues hores cadascun. Pots participar de manera independent als tallers en funció del teu interès. El primer té caràcter introductori.

En tots els tallers es presentaran experiències personals i empresarials de digitalització del territori i els ponents compartiran amb els participants les llums i les ombres del procés de digitalització.

Taller ludificat “l'Experiència Alicia” 

29/06/2021 17.30h (2 hores)

Taller en el que prendràs consciència de l'evolució que ha experimentat el sector digital al llarg dels darrers anys i com la societat s'ha anat adaptant ràpidament a aquests canvis tecnològics. 

Identificaràs les oportunitats del sector digital i els perfils professionals que el sector demanda.

 

Taller de Web i App Development (El món de les web i App per dins)

06/07/2021 17:30h (2 hores)

Taller on exploraràs les competències professionals associades al disseny i desenvolupament d'aplicacions mòbils i web.

Descobriràs quins són els components principals d'una pàgina web i comprovaràs que crear-ne una és més senzill del que sembla. 

Continguts: 

  • El rol de la Full Stack Develope. El procés de creació d'una aplicació. Bones pràctiques en el disseny d'aplicacions. Disseny d'una GUI (interfície gràfica).

  • Diferències entre frontend i backend, les dues cares del disseny web principals llenguatges en la creació de webs. Exploració de casos reals, introducció a la programació en HTML/CSS. 

 

Taller "La digitalització de les empreses" de CRM & ERP Consultant

13/07/2021 17:30h (2 hores)

Taller on exploraràs els sistemes informàtics centralitzats de relació amb els clients (CRM) i els sistemes informàtics centralitzats de gestió de recursos interna (ERP), i com aquestes noves eines han transformat la manera en què les empreses es relacionen amb els seus clients. 

Contingut: 

  • Definició dels CRM i ERP. Per què són necessaris. Usos i casos d'èxit. Les principals companyies que ofereixen els serveis. Itineraris de formació i aprenentatge.

 

Taller Big Data & Business Intelligence & Cloud (Les dades transformen el món I el future està al núvol)

20/07/2021 17:30 (2 hores)

El Big Data és un terme que descriu la gran quantitat de dades que abunden en una empresa diàriament. Però el volum de les dades per si sol, no és el més important. El que és realment valuós es com utilitzar aquesta informació que ens donen les dades per prendre decisions i accions de negoci estratègiques. 

En aquest taller coneixeràs què és i perquè serveix el big data, i quines feines s’hi relacionen. 

Contingut:

  • Què és i què no és Big Data. Les dades, les persones i la perspectiva de gènere. Exemples d'usos interactius de la Intel·ligència Artificial. Recursos pràctics del llenguatge de programació Python.
  • Què és i què no és Cloud, i com es relaciona amb el Big Data. Les dades en el núvol. Les persones i la perspectiva de gènere. Exemples d'usos interactius de la Intel·ligència Artificial. Els principals serveis i companyies dedicades al Cloud.