Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programa Primera Experiència Professional a les Administracions Públiques

Escoltar

Programa Primera Experiència Professional a les Administracions Públiques

L’Ajuntament de Mataró ha rebut una subvenció per a contractar a 10 joves en situació d’atur, per a treballar a diferents serveis de l’Ajuntament durant 12 mesos. Aquests contractes volen afavorir que les persones joves en situació d’atur adquireixin experiència laboral en un entorn real de treball, posant en pràctica les habilitats necessàries per a la seva inserció laboral efectiva.


El Programa de primera experiència professional en les administracions públiques suposa un suport operatiu a l'objectiu estratègic de millorar l'ocupabilitat de les persones joves destinatàries finals de la Inversió 1, «Ocupació Jove», inclosa en el Component 23 «Noves polítiques públiques per a un mercat de treball dinàmic, resilient i inclusiu», enquadrat en la política palanca VIII «Nova economia de les cures i polítiques d'ocupació» del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. Les actuacions subvencionades pel SOC en el marc d'aquesta convocatòria es financen amb càrrec als fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència –Finançat per la Unió Europea- NextGenerationEU.

Persones destinatàries:
Persones desocupades inscrites com a demandants d'ocupació en el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, joves més grans de 16 i menors de 30 anys. A més, hauran de complir els requisits per a formalitzar un contracte per a l'obtenció de la pràctica professional. Per a aquesta convocatòria es considera col·lectiu preferent les persones amb un grau reconegut oficialment de discapacitat superior o igual al 33%.ImatgeOcupacio.PNG

“Aquestes actuacions estan subvencionades pel SOC i es financen amb càrrec als fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència –Finançat per la Unió Europea- NextGenerationEU”