Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programa Singular

Escoltar

Programa Singular

Programa d'adaptació curricular que té la finalitat de millorar el tractament de la diversitat en els centres de secundària de la ciutat. Hi participen joves de 3r-4t d'ESO que tenen dificultats per tirar endavant els seus estudis

Programa d'adaptació curricular que té la finalitat de millorar el tractament de la diversitat en els centres de secundària de la ciutat. Hi participen joves de 3r-4t d'ESO que tenen dificultats per tirar endavant els seus estudis, i se'ls ofereix l'oportunitat de fer estades en empreses per conèixer la realitat del món laboral. Aquestes estades s'organitzen tenint en compte els interessos dels joves, perquè els sigui útil per la seva orientació professional.

Aquestes estades fomenten el sentit de la responsabilitat i contribueixen a la millora d'hàbits i competències transversals.

El que es busca amb aquest programa és que els joves acreditin l'ESO i conservin les ganes de continuar formant-se quan finalitzin el període d'escolarització obligatòria.

El programa, es realitza en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i són empreses del territori que acullen els estudiants.