Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Activitats gratuïtes per infants durant les vacances d'hivern a diferents punts de la ciutat

A partir del 27 de desembre i fins el 5 de gener s'organitzen activitats per a infants gratuïtes a l'Espai Gatassa i al Centre Cívic de Rocafonda, per ajudar a conciliar la vida laboral i familiar, deixant als seus fills i filles en un entorn segur on podran aprendre i passar-ho bé durant les vacances escolars.

L’Ajuntament de Mataró, a través de l'Àrea de Serveis a la ciutadania, ha programat activitats gratuïtes d’hivern per a infants a diferents punts de la ciutat. Aquesta proposta es farà en període vacacional i té com objectiu oferir una programació gratuïta perquè tota la ciutadania hi tingui accés i alhora permetre a les famílies que puguin conciliar la vida laboral i familiar, deixant als seus fills i filles en un entorn segur on podran aprendre i passar-ho bé durant les vacances escolars.
 
Hi haurà diversitat en l’oferta d’activitats, des de manualitats, enigmes, gimcanes, jocs i moltes sorpreses més.
 
Aquestes activitats, que són totalment gratuïtes per els usuaris, van adreçades a infants d’edats compreses entre 4 i 11 anys a l’Espai Gatassa i de 4 a 12 anys al Centre Cívic de Rocafonda, i es realitzaran els dies 27, 28, 29, 30 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener de 2023 als dos centres. L’horari serà de 10 a 13 hores.
 
Cal tenir en compte que hi ha places diàries per 20 infants i aquests podran participar-hi un màxim de quatre dies, per tal de poder donar oportunitat d'assistir-hi a més infants.
 
Les inscripcions es faran a partir del 27 de desembre presencialment. El primer dia es recomana venir trenta minuts abans d’iniciar l’activitat, per tal de formalitzar la inscripció.
 
La programació d’aquestes activitats d’hivern, que es financien gràcies a subvencions de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya, dona continuïtat a les que ja es van programar amb molt d'èxit durant les vacances d’estiu, en les que van oferir una programació d’entreteniment i educativa a diferents espais de la ciutat per els infants i joves des de finals de juny fins a principis de setembre, quan va començar el curs escolar.