Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Comença En parlem? Mirades de dona

Cerdanyola posa en marxa el projecte En parlem? Mirades de dona, amb l'objectiu de facilitar la coneixença de les persones del barri, independentment del seu origen, edat o cultura, per una millor cohesió social.

Cartell de En Parlem?
Cartell de En Parlem?

Aquest mes de maig a Cerdanyola es posa en marxa En parlem? Mirades de dona, un projecte l'objectiu del qual és facilitar la coneixença de les persones del barri, independentment del seu origen, edat o cultura per acostar postures per a una millor cohesió social, a partir de compartir les seves vivències personals sobre temes d’actualitat.

Així el proper dimarts 30 de maig, a les 18 h. la Sala d'actes de l'Espai Gatassa, s'inicia el cicle de trobades on, a partir de la visualització d'un curtmetratge, es promourà posteriorment el diàleg i debat entre persones del barri i el públic assistent. Amb aquesta acció es vol obrir un nou espai on entre totes les persones participants puguin escoltar experiències de vida, costums, mirades que arribin i provoquin el debat i que facin copsar els valors a compartir tot el veïnat. Les trobades són obertes al públic.

La primera sessió del 30 de maig, el tema entorn al qual girarà la trobada és la Maternitat. Per aquesta ocasió està previst projectar el curtmetratge Amarradas, de la directora Carmen Córdoba, un curt que parla del cicle de la vida, de la relació entre una mare i una filla al llarg de la vida. El film fou nominat al Millor curt d'animació als Premis Goya del Cinema Espanyol aquest any 2023.

La iniciativa, fruit del treball que està portant a terme l'Agència de Serveis i Suport a les Entitats de l'Ajuntament de Mataró, s'inclou en el projecte Barris i comunitats: motor de transformació social finançat per la Diputació de Barcelona, i s'ha treballat comunitàriament amb les participants del Projecte Neu de Salesians Sant Jordi i el Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament de Mataró.