Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Descobreix la nostra nova pàgina web

L'Agència de suport i serveis a les entitats estrena nova web, per millorar l'experiència dels usuaris a l'hora de cercar la informació i fer més accessibles tota la informació i els diferents tràmits que les entitats i associacions han de complimentar amb més assiduïtat.

Des d'aquesta setmana, la pàgina web de l'Agència de Suport i Serveis a les Entitats estrena un nou disseny. L'objectiu d'aquest canvi és millorar l'experiència dels usuaris a l'hora de cercar la informació i fer més accessibles tota la informació i els diferents tràmits que les entitats i associacions han de complimentar amb més assiduïtat.

El nou web, amb una navegació més senzilla i intuïtiva, vol reforçar el seu rol de punt de trobada entre el teixit social de Mataró i l'Ajuntament. L'espai web s'organitza en cinc grans apartats, que són: Què oferim, Entitats, Territori, Voluntariat i Actualitat, dins els quals l'usuari pot trobar la informació de forma més directa. Entre les millores introduïdes en el nou disseny destaca la nova Agenda, on les entitats poden donar a conèixer a la ciutat les diferents activitats que porten a terme. Coincidint amb la posada en marxa de la nova plataforma web, s'ha incorporat un espai destacat per la campanya 'Viu el Voluntariat!', que se celebrarà entre el 10 de novembre i el 18 de desembre.

Us animem a navegar per entitatsmataro.cat per conèixer de primera mà totes les novetats i fer-nos arribar tots aquells suggeriments que considereu oportuns.