Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

El Grup d'Entitats de Voluntariat present al Maig Intercultural

Amb una Jornada de difusió del Voluntariat, el matí del dissabte 20 de maig, als Jardins de l'Escorxador.

El Grup d'Entitats de Voluntariat de Mataró se suma, el proper dissabte 20 de maig, al programa d'activitats amb motiu de celebració del Maig Intercultural.

Les entitats que participen a la proposta són: Punt de referència, Creu Roja, Càritas, Associació TEA Asperger Maresme - TEAMAR i Consorci Sanitari del Maresme (CSDM).

Concretament les entitats participaran a la Festa de la interculturalitat, un espai de trobada de diferents persones i cultures, amb l'objectiu d'oferir informació sobre el voluntariat i les diferents activitats de voluntariat que s'ofereixen a la ciutat.

La convocatòria és:
Dia: Dissabte, 20 de maig
Horari: De 10.00 a 13.00 h
Lloc: Jardins de l'Antic Escorxador (Carrer Enric Prat de la Riba, 110).

La temàtica entorn al qual gira el Maig Intercultural 2023 és  Mataró, Ciutat Acollidora que té com a l'objectiu transmetre els testimonis de les persones que han fet de Mataró la seva nova llar i a les persones de Mataró que els han facilitat el camí. En aquest sentit, s'entén que el paper que juga la persona que dedica una part del seu temps al voluntariat és fonamental per a la millora de les condicions socials i la rebuda dels nouvinguts.

Les persones voluntàries, amb els seus coneixementscapacitatstempscompromís i esforç fan possibles molts canvis en el teu entorn, amb la seva aportació lliure i solidària i el seu compromís de transformació de la societat. Per altra banda, la tasca voluntària es fa en el marc d’entitats sense ànim de lucre, que actuen en benefici de tercers, d’acord amb el compromís formal adquirit entre les dues parts i el respecte a les normes de funcionament i d’organització de la mateixa entitat. 

La Jornada de dissabte als Jardins de l'Escorxador és una bona oportunitat per conèixer algunes de les entitats de la nostra ciutat que formen part del Grup d'Entitats de Voluntariat en les que poder-hi fer la nostra aportació personal com a persones voluntàries.

Tothom hi està convidat!