Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

El IV Festival Cultural de Cerdanyola es celebra el 27 d'abril en el marc del Maig Intercultural

El dissabte 27 d'abril, a partir de les 18 h, es celebrarà a la Pista Poliesportiva de Cerdanyola Remigi Herrero la quarta edició del Festival Cultural de Cerdanyola. Una iniciativa del teixit associatiu que s’emmarca en el Pla d’Actuació Integral de Cerdanyola.

A través dels diferents espectacles de ball, teatre, poesia, dansa, play-back... l’objectiu del Festival és mostrar la riquesa cultural del barri més poblat de Mataró i que compta amb gran diversitat d’orígens i cultures i establir un espai de coneixement mutu entre les entitats que conviuen en el territori. La música, la dansa són disciplines que afavoreixen en aquesta ocasió l’intercanvi i la cohesió sociocultural.

 

Per tercer any consecutiu i tenint en compte la gran diversitat cultural, el Festival d’enguany es torna a emmarcar en els actes del Maig Intercultural de Mataró i, per altra banda, a més de les actuacions de les diferents entitats del barri, s’ha volgut convidar a l'Agrupació Sardanista Santa Anna, que col·laborarà en l'acte de cloenda del festival, convidant a tothom a ballar.

Les entitats de la Taula d’Entitats de Cerdanyola que actuaran en el Festival són: Associació Social i Cultural Badenya, Associació Cultural Casal del Barrio, Associació Ibn Zaydun per Artistes i Creadors, Casa de Andalucia a Mataró, Associació Cultural de Cerdanyola, Círculo Flamenco Andaluz en Mataró, Col·lectiu de Teatre EPMA, Col·lectiu Micaela, i Grup de Sardanes de Cerdanyola amb la col·laboració de l'Agrupació Sardanista Santa Anna.

Es convida a tota la ciutadania a gaudir d'aquest festival cultural!