Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Inauguració de l’exposició Qui és qui

Divendres 9 de juny, a les 20 h., al Centre Cívic Espai Gatassa s'inaugura l'Exposició Qui és qui, que es mantindrà oberta fins el 7 de juliol.

El divendres 9 de juny a les 20 h. s'inaugura l'Exposició Qui és qui, amb el retrat de 20 persones veïnes de Cerdanyola, de diferents perfils, orígens i trajectòria de vida que tenen un punt en comú, que viuen a Cerdanyola.

 

Des del mes d’abril l'Espai Gatassa ha posat en marxa el projecte d'acció comunitària Qui és qui, amb l'objectiu de generar espais de trobada interculturals i intergeneracionals que facilitin el procés de coneixement, reconeixement i cohesió del veïnat, a partir de conèixer narratives personals enriquidores, que ajudin a potenciar el sentiment de pertinença a Cerdanyola en positiu.

 

Aquestes històries es poden descobrir al web www.entitatsmataro.cat/espai-gatassa-1/qui-es-qui i des del 9 de juny fins al 7 de juliol a l’Espai Gatassa, on acollirà una exposició amb el conjunt de participants i els seus retrats personals.

 

Amb motiu de la inauguració de l’exposició es portarà a terme un espectacle amb l'actriu Paloma Jiménez, veïna de Cerdanyola i participant del Qui és qui, que a través d'un monòleg humorístic ens aproparà a les diferents històries de vida que s’han presentant en el projecte.

 

Es poden reservar les entrades gratuïtes presencialment a l’Espai Gatassa, trucant al telèfon 93 702 28 32 o omplint el següent formulari: Reserva d'entrades

 

La iniciativa, fruit del treball que està portant a terme l'Agència de Serveis i Suport a les Entitats de l'Ajuntament de Mataró, s'inclou en el projecte Barris i comunitats: motor de transformació social finançat per la Diputació de Barcelona, i s'ha treballat comunitàriament amb l’Associació de Veïns i Veïnes de Cerdanyola, l’Associació Cultural Virgen de las Maravillas, l’Associació Jama Kafo, Foto Genia, DAC i veïns i veïnes del barri a títol particular.