Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Nous tallers a Molins dins el projecte "La Pinya Verda"

Els Tallers oberts a la ciutadania s’adrecen a les veïnes i veïns que vulguin aprendre o compartir els seus coneixements sobre plantes: com plantar-les, com cuidar-les, les seves propietats i com es poden utilitzar.

Aquest Taller ens ofereix la possibilitat d'aprendre com fer esqueixos de plantes ornamentals tant d’interior com d’exterior. També pots portar les teves plantes per a fer esqueixos i compartir-les.
 
La Pinya Verda és una proposta de dinamització comunitària que neix amb la finalitat de fomentar la cultura mediambiental, la participació ciutadana i la qualitat de vida de les persones participants, i que s’emmarca a la zona nord de Mataró, inicialment als barris dels Molins, Cirera, Via Europa i la Llàntia, amb vocació d’estendre’s a tota la ciutat.
 
El projecte La Pinya Verda, barris en connexió és un dels guanyadors dels Premis FEM Mataró 2030 edició 2023. Va ser el guanyador de la CATEGORIA 3. Premi MATARÓ, CIUTAT SALUDABLE I ECOLÒGICA a la millor iniciativa per millorar la ciutat, el seu l’entorn natural i la qualitat de vida.
 
HMA taller pinya verda  definitiu11.04.24_page-0001 (1).jpg
 
 

Galeria d'Imatges