Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

La Taula d’Entitats de Cerdanyola i els centres educatius expressen desitjos conjunts pel barri

En data 16 de desembre, i a les 10h, ha tingut lloc a la plaça de l’Onze de setembre l’acte «Què desitges per a Cerdanyola?».

 

Aquest acte neix com un espai de trobada entre les entitats membres de la Taula d’entitats de Cerdanyola (TEC) i els Centres educatius del barri.

 

Aquest punt de trobada però no és nou. Ja en el marc de la XIII Mostra d’entitats de Cerdanyola, infants dels centres educatius del barri van elaborar manualment unes grues en les que es van escriure desitjos (desitjos, alguns d’ells, referits al mateix barri). Amb aquestes grues es va decorar bona part de la Mostra.

 

Posteriorment a la Mostra, i en el marc de la valoració d’aquesta, alguna de les entitats de la TEC va expressar la seva voluntat de donar continuïtat a aquest treballar plegades entre diversos agents del barri. Així neix l’acte «Què desitges per a Cerdanyola?».

 

L’acte ha consistit en retornar al barri bona part dels desitjos escrits pels infants, a través de la lectura en públic per part dels mateixos així com per membres representants de les entitats.

A l’acte, els alumnes dels Centres educatius també han cantat diverses cançons.

 

Finalment, com a acte simbòlic, les grues amb els corresponents desitjos s’han penjat a l’arbre de les entitats ubicat davant del Centre Cívic Cerdanyola.

 

Des de l’equip de l’Espai Gatassa també ens sumem a desitjar! Sobretot per mantenir i trobar noves formes de col·laboració i així entre totes i tots anar construint un barri millor.

 

 

Vídeo de l'acte: "Què desitges per a Cerdanyola?"

 

3-MVI_2072.00_12_59_03.Imagen fija007.jpg

4-IMG_20221216_104856_resized_20221220_100331245.jpg

portada noticia desitjos.png

1671539936948.jpg

A l’acte hi han participat: Assoc. AJII / Assoc. Cultural de Cerdanyola / Assoc. cultural i recreativa Casal del Barrio / Assoc. de veïns Cerdanyola / Assoc. Hidaya / Assoc. Jama Kafo / Assoc. Montse Mompart / Assoc. Murciana Virgen de las Maravillas / Escola Camí del Cros / Escola Josep Manuel Peramàs / Espai Gatassa / Espai Jove Cerdanyola / Fundació Maresme / Hermandad Nuestra Sra. del Rocio / IE Mar Mediterrània / Institut Josep Puig i Cadafalch / MAT – PES Salesians Sant Jordi.

Galeria d'Imatges