Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Creant Ponts a la Cuina: Taller per compartir sabors i cultures al Centre Cívic de Rocafonda

Arriba una nova activitat de cuina al Centre Cívic de Rocafonda de la mà de l’entitat Eixarcolant, el CNL del Maresme i l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats.

El taller que tindrà lloc el dia 21 de novembre pretén ser un punt de trobada de persones de diferents comunitats entorn de la creació d’un plat i a la cultura que l’envolta. El taller estarà dinamitzat per en Mohamed el Bouhali d’Eixarcolant i ens mostrarà com cuinar l’ifnuzen un plat típic del Marroc elaborat a base de grans de cuscús i la planta d’alfals acompanyada d’oxalis i fulles de ceba tendra. Es tracta un plat que es consumeix durant la temporada de fred per a esclafar el cos i resistir al fred. Aquest plat a base de combinar el cus cus i plantes silvestres és una pràctica culinària que es troba a diferents regions al llarg del Gran Magreb i que es coneix amb diferents noms, tant de derivació de l’àrab dialectal com de les diferents llengües amazighes que es parlen el nord de l’Àfrica. La paraula ifnuzen és de la llengua amazigh de la variació que es parla a les zones sud-est del Marroc.

Info

  • Quan?
    21/11/2024 de 19:00 a 21:00
  • On?

    Centre Cívic Rocafonda

  • Organitzador

    Agència de Suport i Serveis a les entitats, Eixarcolant i CNL del Maresme

  • Afegiu l'esdeveniment al calendari
  • Inscripció