Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Festes del Carrer Sant Joan 2023

Benvinguts a la festa del nostre carrer!

En un món ple de preocupacions i reptes, seguim creient en el poder energitzant de la celebració i la joia compartida. Per això, enguany, ens retrobarem per gaudir d’unes jornades inoblidables, estimulants, en què deixarem enrere les cabòries i les pors.
 
Encara que els mass media no parin d’insinuar amenaces (que si la factura de la llum, que si el canvi climàtic, que si la sequera, que si la grip del mono, que si la precarietat...) nosaltres ens resistim al pessimisme. Posem energia de la bona en estar plegats, establir lligams de solidaritat, enfortir els afectes, regar les nostres arrels, reforçar les nostres tradicions i... fruir tant com puguem. Sabem de cert que la festa és un antídot infal·lible contra el desànim i la passivitat.
 
Per això, com sempre, la serenata d’enguany vol oferir una experiència enriquidora per a totes les edats. Des d’activitats divertides per als més petits fins els concerts i esdeveniments culturals pels adults. Tenim preparades moltes sorpreses perquè tothom pugui gaudir a cor què vols.

Per cert, aquest any celebrem el 30è aniversari de les festes del carrer! Això vol dir que hem estat reunits durant tres dècades per compartir bons moments, fomentar la convivència i conrear la nostra comunitat. Estem emocionats d’anar omplint dècades de diversió i amistat. Som tot un exemple de resiliència.
 
T’esperem a la festa del carrer!

Info

 • Quan?
  23/06/2023 fins a 25/06/2023
 • On?

  Carrer Sant Joan, Mataró

 • Organitzador

  Associació Festes del carrer Sant Joan de Mataró

 • Nom de contacte
 • Telèfon de contacte

  676318691

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari