Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

En parlem? Mirades de dona

Des del cicle «En parlem? Mirades de dona», iniciem una sèrie de trobades en les quals a partir de l’experiència visual d’un curtmetratge, veïnes del barri de Cerdanyola compartiran les seves vivències personals sobre temes d’actualitat.

Potser vàrem néixer a indrets molt llunyans els uns dels altres. Potser també som de diferent generació. Fins i tot potser pensem en una llengua diferent...Totes però som veïnes del barri de Cerdanyola de Mataró, i si ens escoltem... descobrirem que ens assemblem més del què ens pensàvem? Potser

 

Des del cicle «En parlem? Mirades de dona», iniciem una sèrie de trobades en les quals a partir de l’experiència visual d’un curtmetratge, veïnes del barri de Cerdanyola compartiran les seves vivències personals sobre temes d’actualitat.

 

Volem brindar-nos un espai, on entre tots i totes puguem escoltar experiències que ens ressonin, que ens provoquin el debat i que ens facin copsar els valors que compartim.

 

Aquestes trobades estaran obertes al públic.

 

El projecte es desenvolupa conjuntament amb les participants del Projecte Neu de Salesians Sant Jordi. També comptem amb la col·laboració del Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament de Mataró.

 

Programa de sessions:

 

 

  • La tercera sessió s'ha realitzat el 17 d'abril, com sempre a les 18 h, a l'Espai Gatassa (C/Josep Monserrat Cuadrada, 1). S'ha projectat el curt col·laboratiu Migrante i escoltat les veïnes del barri de Cerdanyola que han compartit les seves vivències personals sobre el dol migratori.
635bbd1c-f523-4f2b-8f27-24dd225980ae.jpeg

 

  • La segona sessió del cicle es va realitzar el 23 de novembre, a les 18 h, a l'Espai Gatassa (C/Josep Monserrat Cuadrada, 1). Es va continuar amb la dinàmica de projecció d'un nou curtmetratge, Carne de Camila Carter, que en aquesta segona edició es va tractar sobre dona com a objecte, imatge, estètica... El projecte és una cocreació amb les joves del Projecte Neu de la Plataforma Social Salesians Sant Jordi, les quals moderaran l'acte. L'activitat és gratuïta. Aforament limitat.
 
Mirades de dona.jpeg
 
  • La primera sessió del cicle es va realitzar el dia 30 de maig, a les 18h, a l'Espai Gatassa (C/Josep Monserrat Cuadrada, 1). Aquesta primera va versar sobre la maternitat, i el curtmetratge que es va projectar era "Amarradas" de Carmen Córdoba. El curt ha estat nominat aquest 2023 a la categoria de millor curtmetratge d'animació als Premis Goya de Cinema espanyol.

        Aquesta sessió està inclosa al programa del maig intercultural 2023.

 

                            Parlem_miradesDona.jpgImatge_IG_MaigInt23.jpg

Galeria d'Imatges

Arxius adjunts