Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Cuina de Reaprofitament i sostenible

Es tracta d’una iniciativa que pretén apropar-nos a aprendre tècniques de cuina que minimitzin el malbaratament d'aliments i utilitzar productes orgànics  promovent una cuina sostenible basat en la reducció de desaprofitaments alimentaris i en l'ús eficient dels recursos disponibles.
 
El que mengem té un impacte profund en el planeta i en la nostra salut. Optar per una alimentació sostenible implica seleccionar aliments locals, de temporada i amb un menor impacte ambiental.

Així doncs les petites accions a la cuina poden tenir grans repercussions en la nostra salut i en la sostenibilitat global.
 
 
 
Portada de Libro Recetas de Cocina Acuarela Beige.png
 
Restriccions alimentàries.jpg     Cuina Saludable.jpg     cuina_macro.jpg
 
aa.jpg     Aigües Saboritzades.jpg

Galeria d'Imatges