Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

entitats, CIUTADANIA ACTIVA I TERRITORI

Directori d’entitats

Entitats que dinamitzen la ciutat

Al Registre Municipal d’Entitats de Mataró hi ha més de 700 associacions i entitats de tot tipus: culturals, esportives, educatives, de cooperació... entitats que dinamitzen la ciutat amb activitats, serveis, formació, etc.

En aquest apartat hi trobareu un enllaç a totes les entitats registrades a la ciutat i les seves dades per si voleu contactar-hi. Estan classificades en diverses tipologies, en funció de l'àmbit d'activitat.

També les podeu buscar utilitzant el cercador. Si la vostra entitat detecta qualsevol errada o mancança comuniqueu-ho a participacio@ajmataro.cat i consulteu l’apartat modificació de dades.

Busques una entitat?

ASSOCIACIÓ PER LA CULTURA I LA COHESIO SOCIAL MATARO CULTURAL

Promoure d'identitat de la cultura, la llengua pròpia de Catalunya, així com treballar per la cohesió social del nostre país, Activitats: Edicions de publicacions, i altres materials divulgatius, sobre treballs i conclusions de les seves activitats, activitats culturals, exposicions, xerrades, conferències i totes aquelles que estiguin en la direcció per aconseguir les finalitats de la nostra associació, contacte entre ciutats per poder portar a terme activitats d'intercanvi, etc.

Carrer Ample, 15 BX 01.

matarocultural@matarocultural.cat

931265854 - 657693656