Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

0830X - ENERGIA URBANA

0830X - ENERGIA URBANA

0830X - Energia urbana és un laboratori de cocreació jove, iniciat l'any 2021, entorn a les expressions culturals urbanes i la cultura del hip hop. S'ofereixen formacions en diferents disciplines i un espai participatiu per a portar a terme activitats a la ciutat. 

S'aposta per la convivència i les relacions interculturals, des d'una perspectiva de gènere i interseccional, amb la finalitat de contribuir a la cohesió social, les relacions positives i la igualtat d'oportunitats. 0830X - Energia urbana promou la implicació activa del col·lectiu juvenil en la vida pública de Mataró i treballa per la construcció d'un espai de creació cultural inclusiu i col·laboratiu.

La Comissió jove del projecte, oberta a qualsevol jove que pugui tenir interès en implicar-s'hi, és l'espai des del qual es planifiquen les activitats. Les línies d'actuació principals de la Comissió són:

  • Programació anual de cursos: petites formacions gratuïtes de diferents disciplines del món del hip-hop, per a joves de 16 a 29 anys.
  • Block Party: acte que se celebra a la primavera i que està inspirat en les Block Parties dels anys 70 a la ciutat de Nova York, festes organitzades pels veïnats i en les quals va començar la cultura del hip-hop.

Des dels seus inicis, en el marc del projecte, impulsat pel Servei d'Igualtat i Diversitat Ciutadana, s'han anat construint sinergies i col·laboracions entre diferents grups de joves, entitats, empreses cooperatives i serveis municipals que s'hi han volgut sumar.

Per qualsevol dubte es pot escriure a ciutadania@ajmataro.cat o a joventut@ajmataro.cat.Peu Energia Urbana