Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Espai Mataró Connecta.

Coneix, imagina, crea, innova, col·labora ...

Què és Espai Mataró Connecta?


Espai Mataró Connecta té com a missió construir un nou model de relació amb la ciutadania amb dos objectius principals:

5.jpg


  • Garantir l’accés de la ciutadania als serveis i productes públics en igualtat de condicions, independentment de les capacitats tecnològiques que tingui cadascú.
  • Crear i desenvolupar espais de participació i col·laboració entre la ciutadania i l’Ajuntament per millorar els serveis i productes públics adaptant-los a les necessitats reals de la societat.


Per fer-ho possible el Servei Espai Mataró està desplegat arreu de la ciutat a les Oficines d’atenció i assistència a la ciutadania i promou multitud d’activitats de participació i col·laboració als equipaments que gestiona.
Dades i funcionament d'Espai Mataró Connecta

Catàleg de Serveis (informació sobre l'activitat regular i els projectes de millora)

Memòria de Servei de 2022 


Notícies sobre Espai Mataró Connecta

24/07/2023 - Aquest vespre s’estrena la façana arquitectònica multimèdia de l’Espai Mataró Connecta amb una mostra de llum i música

03/07/2023 - Amb l’entrada en servei de l’Espai Mataró Connecta del passeig Ramon Berenguer III s’implanta el nou model d’atenció a la ciutadania al barri de Cerdanyola

24/02/2023 - L’Ajuntament millora els entorns de l’Espai Mataró ConnectaL’Ajuntament millora els entorns de l’Espai Mataró Connecta

25/04/2022 - L’Espai Mataró Connecta obre portes per implantar un model innovador de relació amb la ciutadaniaL’Espai Mataró Connecta obre portes per implantar un model innovador de relació amb la ciutadania


Espai Mataró Connecta en xarxes socials

Twitter - #EspaiMataróConnecta

Linkedin - #EspaiMataróConnecta
Atenció i assistència a la ciutadania


Espai Mataró ofereix una atenció i assistencia a la ciutadania en sistema omnicanal, és a dir, treballem per donar-vos la mateixa qualitat de servei en tots els canals on prestem servei. Podeu fer servir els canals que en cada moment us siguin més còmodes per a accedir als nostres serveis i productes o per a acomplir les vostres obligacions davant l’administració municipal. Recordeu que les persones jurídiques estan obligades a la relació pel canal telemàtic.

Així, posem a la vostra disposició multitud de canals a través dels quals podeu demanar informació sobre els serveis i les activitats municipals, resoldre dubtes, fer consultes i suggeriments, presentar queixes o realitzar tràmits entre altres.

Hem estructurat els diferents canals d’atenció i assistència en tres grups i us atendrem a través d’aquell que us sigui més còmode i oportú:


Activitat de participació i col·laboració


L’Espai Mataró Connecta està obert a la participació i implicació de la ciutadania amb l’objectiu que sigui part activa del projecte. En aquest sentit es vehicularan activitats i propostes, promogudes des de l’Ajuntament, com de la ciutadania, entitats i empreses de la ciutat en col·laboració amb el propi Ajuntament.


Amb un espai físic innovador i adaptable a les necessitats de cada proposta, potencia i valora les iniciatives transversals, creatives i de treball col·laboratiu que ajudin a donar millors respostes a les necessitats de la ciutadania i solucions més àgils als reptes de la ciutat. Un espai orientat al foment de la innovació pública dels productes, serveis, processos o formes d'organització de l’Ajuntament de Mataró.


A partir d’una metodologia basada en l’experimentació i la cocreació, Espai Mataró Connecta pot acollir tot tipus de propostes de pensament i reflexió on es promogui l’intercanvi de coneixents, així mateix com activitats culturals, de dinamització i aprenentatge. sala_co_comunitats_energetiques


Si teniu una proposta per portar a terme a l’Espai Mataró Connecta tingueu presents els següents conceptes abans de presentar-la:

  • Que sigui destinada al conjunt de la ciutadania, no únicament per als membres d'una organització o associació. 
  • Que estigui relacionada amb la innovació amb dinàmiques col·laboratives o de cocreació.

Si creieu que encaixa amb els requeriments i valors que es volen promoure, accediu a aquest enllaç i feu la vostra proposta. Ens posarem en contacte amb voslatres per valorar-la.


Tot i així, si el que necessiteu és un espai per a reunions o per a activitats exclusives per membres d'una associació o entitat podeu sol·licitar l'ús de locals municipals de la Xarxa d'Equipaments. També podeu consultar les condicions d'ús d'instal·lacions esportives, si és el cas. Trobareu tota la informació al següent enllaç.


Agenda

Activitats ja realitzades