Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Telemàticament

Seu electrònica

Telematicament.jpg

 

Podeu efectuar qualsevol tràmit municipal a través de la Seu electrònica. En alguns casos serà necessari que disposeu d’identificació electrònica.

A través de la Carpeta ciutadana podeu obtenir informació sobre l’estat de tramitació de les vostres sol·licituds o expedients en curs.

Per a consultes, queixes o suggeriments podeu utilitzar directament la Bústia ciutadana .

 

 

Assistència a la tramitació electrònica amb dispositiu portàtil de la ciutadania

Si disposeu d'un ordinador portàtil podeu sol·licitar cita prèvia per a obtenir la següent assistència:

  • Obtenció i instal·lació d'un certificat electrònic idCat
  • Accés a la Seu Electrònica i ús de la Carpeta ciutadana de l'Ajuntament de Mataró
  • Com signar electrònicament un document PDF amb el programa Adobe Reader

Personal especialitzat us assistirà en els elements descrits que necessiteu. Aquesta assistència no és un servei de reparació d'ordinadors ni d'ús de cap eina informàtica.

 

XatBOT

El xatbot és un servei automatitzat de respostes ràpides a consultes senzilles. El podeu trobar en línia des del web, des de l’apartat “Necessites ajuda” de la Seu Electrònica, en la seva versió a Telegram sota el nom @AjuntamentdeMataroBot i en la seva versió Whatsapp al número 667 40 26 00.

  • Captura aquest codi per accedir al xatbot en Whatsapp

qr_bot_whatsapp.jpg

  • Captura aquest codi per accedir al xatbot en Telegram

qr_bot_telegram.jpg

 

Protecció de dades de Xatbot

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i la normativa estatal que correspongui, L’AJUNTAMENT DE MATARÓ, responsable del tractament, facilita la següent informació bàsica sobre Protecció de Dades:

Responsable de tractament: Ajuntament de Mataró

CIF P0812000H

Direcció: La Riera, 48, 08301 de Mataró

Delegat de Protecció de Dades: http://mataro.cat/dpo 

Finalitat del tractament de les seves dades personals: Gestió de consultes genèriques de la ciutadania.

Legitimació: El tractament de les dades queda legitimat pel consentiment de l’interessat que atorga a través de les eines on està disponible el xatbot en el moment d'iniciar una consulta.

Destinataris: No es cediran les dades a tercers, tret d’obligació legal.

Drets: Els usuaris podran exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat, així com a oposar-se a la presa de decisions individuals automatitzades, inclosa l'elaboració de perfils, en la forma prevista en la legislació vigent sobre la matèria, davant l’Ajuntament de Mataró. La sol·licitud es pot efectuar de manera electrònica a través del tràmit específic a https://mataro.cat/drets , presencialment a les Oficines d'atenció i assistència a la ciutadania (consulteu adreces i horaris a www.mataro.cat) o per correu postal a l'adreça La Riera, 48 08301 de Mataró.

En cas que l’usuari no vegi satisfets els seus drets per part de l’Ajuntament de Mataró té dret a presentar una reclamació davant la corresponent autoritat de control que, en aquest cas, és l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

Així mateix, vostè té dret a interposar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

Conservació: Les dades seran conservades durant el termini que sigui necessari per a garantir la finalitat per a la qual han estat recollides.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Galeria d'Imatges