Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

El RetailLab Mataró acull amb èxit les 3 primeres visites amb la participació d'una trentena d'establiments de la ciutat

El RetailLab Mataró com a espai orientat a mostrar solucions tecnològiques per a la millora de la gestió del punt de venda, ha pogut oferir l'experiència de conèixer les diferents propostes a representants d'establiments locals de diferents activitats, on els participants han tingut l'oportunitat de viure de prop la implementació pràctica de tecnologies avançades en un entorn de compra. Amb l'objectiu de continuar promovent la digitalització en el sector, el RetailLab Mataró obre inscripcions per a futures visites, permetent a més professionals del sector conèixer l'espai i les últimes tendències tecnològiques aplicables en el punt de venda.

Gran acollida en la primera xerrada del RetailLab

La primera xerrada del RetailLab va acollir a més de vint persones. Guillermo García Ceballos va compartir la seva experiència en la transformació tecnològica del seu negoci, oferint una visió inspiradora i pràctica. Us convidem a seguir les activitats i formacions que oferim des del RetailLab per continuar aprenent i creixent en el món de la tecnologia.

El primer trimestre del Projecte RetailLab ha complert amb l'objectiu de donar a conèixer diferents eines digitals per a la millora dels punts de venda dels establiments de Mataró

Els resultats obtinguts demostren que aquesta iniciativa ha tingut un impacte positiu en la participació i l'interès per a la digitalització del petit comerç. Tot i això, es considera que ajustar els horaris i fer un ús més eficaç de les eines de comunicació podria potenciar encara més la resposta i la participació. El nombre total de participants ha ascendit a 124 persones en un total de 18 sessions, amb una mitjana d'assistents de 7,75 per sessió. Això és prometedor en un sector amb limitacions d'horaris. Les visites insitu als establiment han estat significatives i han ajudat a tirar endavant el projecte. De moment s'han visitat establiments del Centre, Eixample, Rocafonda, Port, Molins i Via Europa, cobrint així una gran part de la ciutat. Cal remarcar que s'han portat a terme dues activitats de formació per setmana, algunes d'elles repetides en horaris diferents per arribar al màxim de persones possible. A més, segueixen les visites guiades a l'espai RetailLab per mostrar les diferents solucions tecnològiques que ajuden a digitalitzar el punt de venda. També s'han obert aquestes visites a grups d'estudiants, s'han rebut 4 grups de màrqueting i comerç de Thos i Codina, amb un total de 60 alumnes. Malgrat els bons resultats, la participació directa dels establiments ha estat del 2,87% del total d'establiments de Mataró. A partir de l'11 de gener es continuaran els tallers, formacions, demostracions, conferències i diferents activitats al RetailLab per tal d'arribar a un major nombre d'establiments.

Premis COMITEC: Reconeixement a 19 idees tecnològiques per impulsar el comerç minorista

El passat 21 de febrer, el Concurs d'idees tecnològiques per al comerç minorista (COMITEC) que organitza la Federación Española de Municipios y Províncias (FEMP) va reconèixer amb una menció honorífica el RETAILLAB MATARÓ com una iniciativa destacada per potenciar el comerç minorista, concretament en la segona categoria que premia les idees orientades a la tecnificació de les empreses que gestionen tant el canal presencial com el canal online per a comercialitzar els seus productes. Aquest reconeixement reafirma el compromís de Mataró amb la innovació i la digitalització del sector i el RetailLab com espai de referència en millorar la competitivitat en digitalització del Retail.