Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Subscripcions

Escoltar

Subscripcions

Benvinguts a la pàgina RSS de l'Ajuntament de Mataró que us permetrà rebre els titulars de les actualitzacions diàries de les notícies, els ajuntaments informa, les ofertes de treball i els anuncis oficials del nostre web, directament al vostre lector d'RSS sense necessitat de connectar-vos a la nostra pàgina.

Què podeu rebre?

- Notícies: notes de premsa publicades a la nostra pàgina sobre l'actualitat del consistori.

Què cal fer si no teniu lector d'RSS?

1. Descarregueu i instal·leu un lector d'RSS: per exemple el de gencat.cat (*versió per a Windows)

2. Un cop instal·lat, executeu el programa i premeu el botó nou canal. No feu cas del missatge:"No ha conexió amb servidor" premeu l'ok.

3. A continuació, amb el botó dret del ratolí seleccioneu: "Copiar accés directe", "Copiar enllaç" del tema que us interessa de la llista que hi ha a continuació:

INDICAR RSS

4. Amb el botó dret del ratolí feu pegar, paste, o enganxar a la finestra d'afegir nou canal que teniu oberta. Seleccioneu a quina carpeta ho voleu afegir: per defecte notícies. Premeu afegir i tanqueu la finestra.

5. Ara ja podeu consultar el canal afegit al lector. Repetiu les passes si voleu afegir algun altre canal.

*El lector RSS de gencat.net ha estat desenvolupat sota llicència GPL (GNU General Public License). Això vol dir que sou lliures d'utilitzar, copiar, modificar i redistribuir el programa d'acord amb els termes d'aquesta llicència. El usuaris de mac o plataformes linux podeu descarregar lectors específics al web de la gencat.cat

Més informació:
Què és RSS?

Significa Really Simple Syndication (publicació realment senzilla). RSS és un format basat en el llenguatge XML que permet distribuir continguts de forma ràpida i eficient. És especialment indicat per sindicar (enllaçar) continguts que canvien o s'actualitzen constantment.
Tot i que alguns navegadors de darrera versió ja poden llegir aquest format, el més habitual és disposar d'un software (lector de feeds) que permet llegir aquests continguts.