Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Totes plegades

Escoltar

Totes plegades

Totes plegadesTotes Plegades és un projecte que es va iniciar l'any 2004 per la Vocalia de Dones de l'Associació de Veïns de Rocafonda, L’Esperança, Ciutat Jardí i  Valldeix. Actualment les funcions de gestió del projecte les realitza el Servei d’Igualtat i Diversitat Ciutadana de l‘Ajuntament.

Totes Plegades és un projecte d’acollida, acompanyament i empoderament a dones migrades del barri de Rocafonda. Consisteix a oferir un espai de socialització treballant l’adquisició de competències lingüístiques en català, el coneixement de les referències i manifestacions culturals de la societat d’acollida, així com la descoberta del barri i la ciutat.  Amb aquest projecte es fomenta l’empoderament de les dones i es persegueix que guanyin autonomia per tal que puguin desenvolupar el seu projecte de vida.

El projecte també inclou la realització d’activitats de suport a la criança dels fills i filles en un espai maternoinfantil, on les dones assistents poden portar llurs infants mentre fan  l’activitat, aquesta activitat es realitza dins de l’escola bressol municipal.

Les activitats complementàries, ja siguin xerrades, sortides, visites o altres activitats de coneixement de l'entorn, són  organitzades per l’associació de veïns.