Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Centre d'acollida

Escoltar

Centre d'acollida

Disposem del Centre d'Acollida d'Animals Domèstics (CAAD), un centre d’acollida d’animals perduts o abandonats que actualment està ubicat a Cal Pilé, a la carretera Nacional II, km 648. Que ofereix el servei de recollida, acolliment i assistència dels animals de companyia (gossos, gats i fures) extraviats.

Pots venir a adoptar un animal o bé a fer-te familia d'acollida. 

També facilitem que la persona propietària recuperi el seu gos o gat extraviat (termini de 20 dies hàbils, a partir del qual si no es recull es pot considerar abandonat). Si l'animal porta microxip. contactem amb la família. Si no ho porta, utilitzem les xarxes socials (Facebook i Instagram per difondre la informació dels animals que hem recollit).

Per tal de recollir el teu animal has d'acreditar la propietat i presentar el cens, el carnet de vacunació i/o control sanitari. I si es tracta d'un gos gpp (gos potencialment perillós) presentar la llicència i assegurances vigents. Finalment cal abonar les despeses de manteniment corresponents.

Qui pot utilitzar el servei: Qualsevol persona que acrediti ser propietària de l'animal acollit en el CAAD de Mataró.


Requisits d'accés i mecanismes de sol·licitud: presencial a les instal·lacions del CAAD.
Cost: segons les taxes municipals, pàg. 96 i 197.

L’entitat contractada per fer-ne la gestió és actualment la Fundació Daina.

 

Contacte

Adreça: carretera N-II Km 648,4
Tel.:   687 976 037
Horari: de dilluns a dissabtes de 9.00h a 14.00h i de 16.00h a 18.00h, (adopcions i renúncies a partir de les 11h i fins les 17.30h) i  diumenges i festius de 11 a 13 h. 

Equipaments