Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oficina de tinença responsable i benestar animal

Escoltar

Oficina de tinença responsable i benestar animal

El 2018 s'inicien un conjunt de polítiques unificades per a la creació d'una Oficina de Tinença Responsable que té per objectiu oferir recursos, espais i polítiques vinculades a la Tinença Responsable, i promoure els drets i el benestar dels animals.

 

En aquesta línia, les actuacions de treball van dirigides a:

  • Disposar d'un espai d'atenció especialitzada per atendre i donar informació tant telefònica com presencial a persones que tinguin dubtes amb relació a la tinença responsable d'animals i el seu benestar; facilitar informació sobre la tramitació de llicències i cens; i poder donar resposta a incidències que puguin derivar d'aquestes responsabilitats.

  • Impulsar i promoure les polítiques vinculades a la tinença d'animals domèstics d'una manera coordinada i global, alineant les diferents competències municipals i els serveis que treballen de manera directa o indirecta pel benestar animal i en pro d'una tinença responsable dels animals.

  • Cooperar amb les entitats de la ciutat que desenvolupin tasques afins a aquests objectius a través de la Taula de Benestar Animal i altres espais de coordinació.

 

Contacta amb l'Oficina a través de:

benestaranimal@ajmataro.cat

Per cens (altes i baixes) i altres tràmits (llicències i altres consultes) també pots dirigir-te a les Oficines d'Atenció a la Ciutadania.