Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recursos per a les famílies

Escoltar

Recursos per a les famílies

Als espais convivencials, ens podem trobar situacions de conflicte, que creen malestar i afecten a la convivència a casa. Per afrontar-les, des del Servei de Mediació Ciutadana valorem que tenir una bona comunicació és essencial.

En aquest sentit, a continuació us facilitem una sèries de documents (també en versió àudio), que poden ajudar a millorar la comunicació a casa entre les nostres famílies i, conseqüentment, millorar la nostra convivència.

Des del Servei de Mediació ajudem a la gestió col·laborativa i pacífica dels conflictes. En concret, ens podeu contactar per abordar els següents tipus de conflictes:

 

  • Comunitari i veïnal: convivència, sorolls, malentesos, neteja...
  • Espais públics: places, carrers, equipaments...
  • Entre entitats i associacions
  • En l'àmbit escolar
  • Familiars: parelles, relacions pares i fills, germans...
  • Qualsevol altre desacord entre persones

Dades de contacte del Servei de Mediació:

Telèfon: 93 702 28 07

Correu electrònic: mediaciocomunitaria@ajmataro.cat

O per Internet a Tràmits en línia

 

Documents

Més avall, podreu trobar els documents que es detallen. Al Manual per a la convivència familiar trobareu tots els documents agrupats i, a la resta de links, trobareu cada document per separat. Entre els documents creats, hi ha el d'Autoempatia, on es detallen suggeriments per a la pròpia cura individual; el de Construint convivència, on es detallen suggeriments generals per a la convivència familiar; i també hi ha el de Relació de parella, Relació amb fills i filles menors de 12 anys i Relació amb fills i filles adolescents.

Àudios

A continuació, disposeu d'àudios en diferents idiomes del material explicat en el paràgraf anterior.