Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

Escoltar

Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

El 25 de setembre de 2015 l’Assemblea General de Nacions Unides va aprovar l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible. Es tracta d'un full de ruta, representada per 17 objectius, a assolir de manera global fins a l'any 2030 i amb l'objectiu comú d'abordar els grans reptes globals, des de la lluita contra la pobresa o el canvi climàtic fins a l’educació, la salut, la igualtat de gènere, la pau o les ciutats sostenibles.
 
L'Ajuntament de Mataró està compromès a contribuir en aquests assoliments mitjançant diferents actuacions tant per alinear les polítiques municipals amb els ODS, com per implicar la ciutadania en el seu desplegament.
 
Algunes d'aquestes accions estan reflectides en el Pla Director de Solidaritat i Cooperació al Desenvolupament (2018-2022).
 
Una d'aquestes activitats és el cicle de cinefòrum amb temàtica ODS i Drets Humans que començarà el 27 de setembre de 2019 (en commemoració dels 4 anys des de la signatura de l'acord de NNUU) i fins al 18 d'octubre. Per més informació podeu consultar aquesta notícia

Galeria d'Imatges