Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Destaquem

Amb motiu de l’increment de contagis de la Covid-19 a la ciutat, i en consonància amb les restriccions determinades per la Generalitat per controlar la transmissió del virus, l’alcalde, David Bote, ha signat un decret amb data 16 d’octubre perquè el Pla Bàsic d’Emergències Municipals passi de fase d’alerta a emergència per afrontar l’actual situació sanitària. 

L'Ajuntament ha elaborat uns missatges d'alerta en àudio i vídeo que podeu escoltar i veure aquí

La Generalitat de Catalunya ha adoptat mesures especials de restricció territorial i ha actualitzat les de contenció de l’activitat laboral i social i en matèria de salut pública per aturar la transmissió del virus de la Covid-19 i protegir la salut de la població del territori.

Les mesures de la Generalitat de Catalunya a partir de l'1 de març i  fins al 7 de març.

 

 

Pel que fa a Mataró les afectacions es poden veure  a la nota de premsa


Continuen vigents les mesures de contenció decretades per l’Ajuntament, en base a les recomanacions dictades pel Pla d’Actuació del PROCICAT de la Generalitat de Catalunya, com el tancament de les zones de jocs infantils i dels casals municipals de gent gran.


Recordeu les mesures de protecció individual

  • Mantenir la distància física personal de seguretat d'1.5 m
  • Ús de mascareta
  • Rentat freqüent de mans
  • Reduïu l'estona de les trobades
  • Ventileu

 

Evitar un rebrot és responsabilitat de tothom

Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb el Xat d’Atenció Ciutadana en aquest web o el Telèfon d’Atenció Ciutadana 010 gratuït. De dilluns a divendres de 8 a 19 h o al 900 859 009 si truqueu fora de Mataró.

 

Twitter de @matarocat

Contacte

Recordeu els telèfons d'emergències

061
 simptomatologia coronavirus

112 només emergències

012 informació general

010. Telèfon d'Atenció Ciutadana gratuït. De dilluns a divendres de 8 a 19 h. Només informació sobre serveis municipals. 900 859 009 si es truca des de fora de Mataró.

Notícies Canal RSS