Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

26a edició de La Marxassa , Montseny – Mataró 2019.

Escoltar

26a edició de La Marxassa , Montseny – Mataró 2019.

Caminada no competitiva oberta a tothom i que té per objectiu, fomentar el coneixement i el gaudi de l’entorn natural mitjançant l’esforç, la germanor i la solidaritat personal entre els participants. Organitza Agrupació Científico - Excursionista de Mataró AGRUPE, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró.

  • 26a edició de La Marxassa , Montseny – Mataró 2019.
  • 2019-10-19T07:00:00+02:00
  • 2019-10-19T23:30:00+02:00
  • Caminada no competitiva oberta a tothom i que té per objectiu, fomentar el coneixement i el gaudi de l’entorn natural mitjançant l’esforç, la germanor i la solidaritat personal entre els participants. Organitza Agrupació Científico - Excursionista de Mataró AGRUPE, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró.

26a Marxassa: Sant Martí de Montseny-Mataró (63 km)

Sortida amb autocar a les 6 h del matí des de l'ermita de Sant Simó.

La caminada consta de 36 km està inclosa en el calendari oficial de la FEEC i que és reconeguda per al Circuit Català de Caminades de Resistència 2019.

La caminada es fa des de l'ermita de Sant Martí del Montseny passant pels parcs naturals del Montseny i del Montnegre-Corredor, fins a la costa del Maresme. L'arribada a l'ermita de Sant Simó a la tarda o vespre.

Els principals punts de pas són:

Fontmartina - Sant Celoni - Sant Martí del Montnegre - Vallgorguina - Font del Malpàs - Sant Martí de Mata - Ermita de Sant Simó (Mataró)

 

7a Marxassa Curta: Sant Celoni-Mataró (36 km)

Sortida amb autocar a les 8.30 h des de l’ermita de Sant Simó

Per als qui no vulguin un recorregut tan llarg es fa la caminada “curta” de 36 Km des de Sant Celoni fins a Mataró.

Info