Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Vòlei Tour 2022.

Escoltar

Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Vòlei Tour 2022.

El circuit Vichy Catalan Vòlei Tour té un total de 8 proves que es realitzen en diferents ciutats de la costa catalana. La primera, estrena el circuit a Mataró. Organitza la Federació Catalana de Vòlei i compta amb el patrocini de Vichy Catalan. Col·labora l’Ajuntament de Mataró.

De les 8 proves que té el circuit, dues d'elles són considerades 'màster' i tenen un valor superior a la resta.

Les proves es disputaran a Vilanova i la Geltrú el 4 i 5 de maig; Torredembarra, el 18 i 19 de juny; Tarragona, el 2 i 3 de juliol; i Cunit, el 9 i 10 de juliol. Després tindran lloc les dues proves màster a Badalona el 23 i 24 de juliol i a Empuriabrava el 20 i 21 d'agost. Finalment, Cambrils acollirà la gran final del circuit el 27 i 28 d'agost.

 

El Vichy Catalan Vòlei obert a Esport +

Diumenge 22, a  les 18 h es fan les finals.

Les finals masculines i femenines de cada una de les 8 seus seran retransmeses pel canal Esport3 de la Televisió de Catalunya.

lliurament de premis quan s'acabi la competició, es preveu a les 20 h.

Dins del Campionat, el dissabte 21 qui vulgui es pot sumar a l'activitat de la Setmana de la Natura, per cuidar de les nostres platges fent Plogging.
El Plogging és una pràctica esportiva-ecològica que combina l'activitat física amb la neteja i el reciclatge. Es tracta de sortir a córrer / caminar i aprofitar el trajecte per a recollir els residus que trobarem pel camí i deixar lliure de residus per a continuar gaudint dels espais de manera saludable i respectuosa.


Per a qui es vulgui apuntar, partir de les 19.30 h inscripcions allà mateix.

Info