Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Vuelta Ciclista a Espanya

Escoltar

La Vuelta Ciclista a Espanya

La Vuelta 23 sortirà del Port de Mataró i tindrà un recorregut neutralitzat per diferents punts de la ciutat

El proper 27 d’agost, Mataró serà l’escenari de la sortida de la 2a etapa de La Vuelta Ciclista a Espanya 2023. La ciutadania podrà veure els millors ciclistes del món amb un recorregut que començarà al Port de Mataró i passarà de forma neutralitzada per diferents punts de la ciutat. L’etapa, de mitja muntanya, finalitzarà a Barcelona després de transcórrer 181,3 km.

La 2a etapa de La Vuelta Ciclista a Espanya 2023,  sortirà del Port de Mataró on podrem gaudir del millor ciclisme mundial per diferents carrers, places i vies de la ciutat.

El recorregut neutralitzat, que començarà a les 12.45 h, sortirà del Port de Mataró i seguirà pel Passeig Marítim, l’Avinguda del Port, l’Avinguda d’Ernest Lluch, l’Avinguda del Maresme, la Ronda de Cervantes, la Ronda Alfons X El Savi, la Plaça d’Espanya, el Camí de la Geganta, la Plaça Granollers, l’Avinguda de Puig i Cadafalch i la Carretera d’Argentona (C-1415c).

La sortida llançada es farà cap a les 13h15 aproximadament des de la sortida de Mataró, en la zona de desenvolupament d’El Sorrall, on els equips enfilaran cap a Argentona.

El Port de Mataró comptarà amb la zona habilitada perquè els participants facin el control de firmes i on la ciutadania podrà viure de prop tot l’ambient del millor ciclisme mundial.

 

Afectacions al trànsit

Entre les 20 h del dissabte 26 d’agost i les 15 h del diumenge 27 d’agost quedarà tallat el passeig Marítim i l’avinguda del Port.

Entre les 7.30 h i les 13 h es tallarà el trànsit de l’Avinguda d’Ernest Lluch.

Entre les 12 h i les 13 h es tallarà el trànsit de l’Avinguda del Maresme i la Ronda Cervantes.

A partir de les 12.20 h s’anirà tallant el trànsit a la resta del recorregut fins al pas de la cursa, aproximadament, a les 13 h.

 

TW_LaVuelta.jpg              autoritats.jpeg

 

Plànol del recorregut per Mataró:

FB_INSTA_PlanolLaVuelta.jpg