Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Santes Esportives

Escoltar

Les Santes Esportives

El programa de Les Santes Esportives reuneix un conjunt d’actes entre mitjans i finals de juliol, organitzats per diverses entitats i clubs de la ciutat, i emmarcats en la Festa Major de Les Santes de Mataró.

Els actes són d’un gran nombre de modalitats esportives. La majoria estan oberts a la participació popular, altres són d’exhibició i altres de tipus competitiu d’àmbit federat.

Els actes es realitzen en instal·lacions esportives municipals, en carrers i places, a la platja o bé en d’altres espais de la ciutat.

Dos dels actes més tradicionals del programa són la “Travessa nedant al Port” i la Cursa Popular, que organitzem amb altres col·laboradors.

Les Santes Esportives mobilitzen prop de 10.000 persones al voltant de l’esport, entre esportistes i públic espectador, i es converteixen en un gran aparador dels esports que les entitats i clubs de la ciutat duen a terme durant l’any.

Slide_SantesEsportives.jpg

Santes Esportives 2022:

Després de l'aturada que hem patit els dos darrers anys, el programa d'actes de Les Santes Esportives torna de nou aquest any amb més empenta que mai! Ho demosta la més d’una vintena d’esdeveniments esportius que han organitzat els clubs i les entitats de la ciutat.

Tota la informació dels actes de Les Santes Esportives 2022,  la trobareu a:

www.lessantes.cat/santes-esportives