Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Santes Esportives

Escoltar

Les Santes Esportives

El programa de Les Santes Esportives reuneix un conjunt d’actes entre mitjans i finals de juliol, organitzats per diverses entitats i clubs de la ciutat, i emmarcats en la Festa Major de Les Santes de Mataró.

Els actes són d’un gran nombre de modalitats esportives. La majoria estan oberts a la participació popular, altres són d’exhibició i altres de tipus competitiu d’àmbit federat.

Els actes es realitzen en instal·lacions esportives municipals, en carrers i places, a la platja o bé en d’altres espais de la ciutat.

Dos dels actes més tradicionals del programa són la “Travessa nedant al Port” i la Cursa Popular, que organitzem amb altres col·laboradors.

Les Santes Esportives mobilitzen prop de 10.000 persones al voltant de l’esport, entre esportistes i públic espectador, i es converteixen en un gran aparador dels esports que les entitats i clubs de la ciutat duen a terme durant l’any.

Slide_SantesEsportives23 (1).jpg

Santes Esportives 2023: 

El programa esportiu de Les Santes torna de nou aquest any amb rècord de participació... Més d’una trentena d’esdeveniments esportius organitzats pels clubs i entitats de la ciutat fan palès que hi ha moltes ganes de gaudir de l’esport a la Festa Major. I així ho podrem fer, en la participació, l'exhibició i la competició esportiva. Els carrers, platges i equipaments tornen a ser un aparador de l’esport a la ciutat. Mataró és una ciutat esportiva. Viu-la!

Recordem que cal inscripció prèvia telemàtica per poder participar en la Travessa nedant al Port i a la Cursa Popular de Les Santes

Tota la informació dels actes de Les Santes Esportives 2023,  la trobareu a:

www.lessantes.cat/santes-esportives