Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esport escolar

Escoltar

Esport escolar

AFECTACIÓ COVID-19

La Direcció d'Esports dóna per acabades les competicions de Jocs Escolars de Mataró, després d'anunciar-se l'acord entre el Consell Català de l'Esport i la Unió de Consells Esportius de Catalunya per l'acabament dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya del present curs, en les seves fases locals, comarcals i supracomarcals, un cop analitzada l’afectació que està tenint de la COVID-19 en l’activitat esportiva del país.

 

Comunicació suspensió dels  Jocs Escolars 2019 - 2020

 

Es tracta de potenciar l’esport en edat escolar donant suport als centres educatius de la ciutat i això a Mataró es trasllada en l’organització dels Jocs Escolars que són unes competicions setmanals en diferents esports, tant individuals com d’equip, on hi poden participar alumnes de totes les edats durant els mesos lectius d’octubre a juny.

L’objectiu és promoure la part més lúdica de l’esport així com els valors educatius que comporta com són l’esforç, el treball en equip, el saber perdre i guanyar, el joc net i l’esperit de superació en un ambient lúdic i amistós. 

El funcionament dels Jocs escolars es regula per la normativa Dossier General dels Jocs Escolars.

També organitzem per a aquest col·lectiu la Marató Escolar, cursa que coincideix amb la Mitja Marató "Ciutat de Mataró", i que és una activitat esportiva no competitiva que es fa pels carrers de Mataró amb la participació d'escolars de Mataró. La prova es divideix en diferents categories que corren diferents distàncies en funció de l'edat.

Les inscripcions es fan a les escoles participants.

Arxius adjunts