Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esport de lleure

Escoltar

Esport de lleure

La promoció de l’esport com una forma d’oci saludable és un dels objectius que perseguim i que potenciem amb el suport a tot tipus d’activitats esportives populars, ja siguin a l’aire lliure on Mataró compta amb diferents parcs de salut urbans o en instal·lacions esportives.  

Curses populars, caminades i programes d’esport adaptats a totes les edats són la base per potenciar un estil de vida saludable per a la ciutadania.

També promocionem programes com “A peu, fem salut!” i el Pla d’Activitat Física Esport i Salut (PAFES).


Programes esportius específics
Convoquem anualment un programa d'activitats físiques realitzat per monitors titulats amb un programa tècnic adequat d’activitats físiques per a la gent gran. La nostra finalitat és la millora de la qualitat de vida del col·lectiu de la gent gran fomentant l’activitat física com a hàbit de salut.

Activitat física lliure
Mantenim i difonem un catàleg d'espais esportius i activitats per a la pràctica i promoció de l'activitat física de lleure, en què consten la ubicació, els materials esportius i els horaris per realitzar l'activitat esportiva.

Actes esportius populars
Realitzem, difonem i/o donem suport amb ajuts econòmics, cessió de materials i suport logístic als actes esportius que es portin a terme a la ciutat, i especialment tots aquells que tinguin un elevat grau de participació popular (la Mitja Marató, la Cursa Popular i la Travessa nedant al Port).