Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Experiències i activitats de ciutat

Escoltar

Experiències i activitats de ciutat

De manera complementària a les sessions del programa, els/les  usuaris/es  del Programa Municipal d’Activitat Física participen en diverses activitats  lúdiques, d’aprenentatge i esdeveniments de ciutat com  sortides culturals, Festes i activitats esportives com Caminades,  sessions  dirigides a la Piscina Municipal i  jornades de vela intergeneracional . Així com participació en diferents sessions de pràctiques per als alumnes de CAFE del TecnoCampus.

L’oferta municipal per a la gent gran també es pot trobar en: 

En l’apartat de Gent Gran Activa i de Salut .

Altres centres com:

La Piscina Municipal i al Centre d’Esports  Municipal El Sorrall hi podeu trobar diferents ofertes d’activitats aquàtiques per a  gent gran,  dirigides especialment per  a aquest col·lectiu.

 

Últimes activitats:

14/7/20 de 9 a 11 h, itinerari per la ciutat:

Caminada i exercici:

Alumnes del Programa Municipal d'Activitat Física per a la Gent Gran Han fet la primera  activitat presencial post confinament, amb mesures i distanciament.Juliol-1web.png

Juntament amb la seva monitora han fet una caminada per la ciutat, amb sessió d’exercicis inclosa,  aprofitant un bon espai l'aire lliure.

Juliol-2web.png    Juliol-3web.png

 

7 i 8/02/2020 de 9 a 12 h a les Instal·lacions del TecnoCampus:

Mobile Week a Mataró:

Mataró s’adhereix a les activitats de la Mobile Week Catalunya, una iniciativa de Mobile World Capital i l'Ajuntament de Mataró. Movile Week 1.jpegEl fil conductor de les activitats programades és la qualitat de vida i l’envelliment a través de la tecnologia.

Movile Wek 2.jpeg                      Movile Wek 3.jpeg

 

 

20/02/2020 de 9 a 12 h a diferents casals de la ciutat:

Concurs de truites i disfresses de dijous llarder:

Dins del  Programa Municipal d’Activitat Física per a Gent Gran, també hi entra la diversió i la convivència entre els diferents grups.Truites 1.jpeg Enguany hi han participat un total de 94 persones entre els diferents casals i equipaments municipals on fan habitualment la seva activitat.

Truites 2.jpeg   Truites 3.jpeg