Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Experiències i activitats de ciutat

Escoltar

Experiències i activitats de ciutat

De manera complementària a les sessions del programa, els/les  usuaris/es  del Programa Municipal d’Activitat Física participen en diverses activitats  lúdiques, d’aprenentatge i esdeveniments de ciutat com  sortides culturals, Festes i activitats esportives com Caminades,  sessions  dirigides a la Piscina Municipal i  jornades de vela intergeneracional . Així com participació en diferents sessions de pràctiques per als alumnes de CAFE del TecnoCampus.

L’oferta municipal per a la gent gran també es pot trobar en: 

En l’apartat de Gent Gran Activa i de Salut .

Altres centres com:

La Piscina Municipal i al Centre d’Esports  Municipal El Sorrall hi podeu trobar diferents ofertes d’activitats aquàtiques per a  gent gran,  dirigides especialment per  a aquest col·lectiu.

 

Últimes activitats:

11/02/2021 de 10 a 11 h des de casa:

Celebració i disfresses de dijous llarder:

El col·lectiu de gent gran no s’atura per Carnaval! En les sessions dirigides d’activitat física, ho han fet celebrant el dijous llarder i amb alguna que altre disfressa per a celebrar el carnestoltes. L’equip tècnic de SINTAGMIA junt amb el seu alumnat estan fent les activitats amb disfresses com a guarniment especial.

Podeu veure les sessions que es fan en directe durant tota la setmana des del canal YouTube.
Esport 3 Canal YouTube https://bit.ly/2WnDC7a

1.Marta 4.jpg   Gerson 1.jpg  1.Sarai.jpg  2.Joan.jpg  2.Rut.jpg

Entre totes i tots han fet l'habitual concurs de disfresses entre els diferents grups. Una vampiressa (Rosa Rodriguez - del grup Boet A), una Elfa (Rosa Nuñez - del grup Teresa Maria Roca B), s'han endut el premi individual i la parella de pirates (Casi i Manuel - del grup Teresa Maria Roca B) a la disfressa de grup.
Els premis són un val per a un espectacle per part de la Direcció de Cultura i un val per a un tastet d'aiguagim per part de la Piscina Municipal.

Vampiressa.jpeg   Elfa.jpeg   Pirates.jpeg

 

18/12/2020 de 10 a 11.30 h, celebració nadalenca:

MasterClass online:

Exitosa Sessió “nadalenca” des del Poliesportiu Municipal Jaume Parera  per al  Programa Municipal d'Activitat Física per a la Gent Gran. Activitat dirigida en directe on si ha pogut connectar tothom que ha volgut a través del canal:

Esport 3 Canal YouTube https://bit.ly/2WnDC7a

      Festa Nadal3.jpeg     

 

14/07/2020 de 9 a 11 h, itinerari per la ciutat:

Caminada i exercici:

Alumnes del Programa Municipal d'Activitat Física per a la Gent Gran Han fet la primera  activitat presencial post confinament, amb mesures i distanciament.
Juntament amb la seva monitora han fet una caminada per la ciutat, amb sessió d’exercicis inclosa,  aprofitant un bon espai l'aire lliure.

Juliol-2web.png    Juliol-3web.png     

 

7 i 8/02/2020 de 9 a 12 h a les Instal·lacions del TecnoCampus:

Mobile Week a Mataró:

Mataró s’adhereix a les activitats de la Mobile Week Catalunya, una iniciativa de Mobile World Capital i l'Ajuntament de Mataró. El fil conductor de les activitats programades és la qualitat de vida i l’envelliment a través de la tecnologia.

Movile Wek 2.jpeg      Movile Wek 3.jpeg