Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Servei de canguratge

Escoltar

Servei de canguratge

Espai segur on deixar els infants durant unes hores específiques en les quals se'ls proposa activitats educatives que fomenten el seu desenvolupament cognitiu, social i emocional.

L'espai de canguratge és important per a la ciutadania perquè facilita la conciliació de la vida laboral i familiar, oferint un lloc segur on deixar els infants durant hores concretes.

Proporciona un entorn segur amb activitats educatives que fomenten el desenvolupament cognitiu, social i emocional de les criatures. També promou la integració social dels infants i permet als progenitors o tutors legals participar en activitats comunitàries, cursos de formació, entrevistes laborals, entre d’altres.

És un recurs valuós per a situacions imprevistes que puguin sorgir i per tal d’oferir estructura a famílies que no disposen de tots els recursos.

Informem a la ciutadania que el Servei de Canguratge està disponible en les següents franges horàries i ubicacions:

Dilluns i Divendres

  • Horari: de 13.00 h a 15.30 h

  • Ubicació:  Centre Cívic Gatassa i Centre Cívic Molins

  • Condicions:  Aquest espai de canguratge requereix una justificació per part de les famílies que en facin ús.

Dimarts, Dimecres i Dijous

  • Horari:  de 9.30 h a 11.30 h

  • Ubicació:  Centre Cívic Rocafonda-Palau

  • Condicions:  No es necessita justificació per fer ús d'aquest espai, destinat a infants d'entre 1 i 6 anys per a les famílies que ho necessitin. L'espai utilitzat és el mateix que el del projecte Materno-Infantil de "Totes Plegades".

 
Per a més informació o reservar espais, podeu posar-vos en contacte amb els serveis corresponents, trucar al 637.752.945 o enviar un correu a  tempsxcuresmataro@ajmataro.cat

Esperem que aquest servei sigui d'ajuda per a moltes famílies de la nostra comunitat!