Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Servei de Ludoteca

Escoltar

Servei de Ludoteca

Espai lúdic que ofereix temps de lleure de qualitat, amb activitats pedagògiques basades en valors com la coeducació, la interculturalitat, l'educació emocional, l'art i l'educació mediambiental.

 

  imatge ludoteca 2024

És un servei gratuït i universal de dilluns a divendres de 16 a 19:30 hores d'atenció als infants entre els 3 i 12 anys, amb la finalitat de facilitar la conciliació de la vida personal, laboral, formativa, social i de salut a les famílies. Es durà a terme ens dos espais diferents; Al Centre Cívic Gatassa i al Centre Cívic de Molins.

Com funciona el servei: Cada infant pot utilitzar el servei un màxim de dos dies a la setmana, un total de 7 hores. Per tal de poder fer ús del servei caldrà inscripció prèvia. És possible que la demanda de dia no es pugui respectar al 100% pel volum d'inscripcions. En tot cas se us trucaria per confirmar-ho! La inscripció es pot fer a través d'aquests formularis:
 
 
Ludoteca del Centre Cívic Molins
 

LUDOTECA D'ESTIU. Del 25 de juny al 30 d'agost

Apunta’t a les activitat de la Ludoteca d’Estiu

  • Horari: dilluns a divendres (9:30 a 13:30 hores) i dimarts i dijous (de 15:00 a 17.00 hores)
  • Ubicació:

- Centre Cívic Gatassa
- Casal Municipal de la Gent Gran de Cirera

 
Per qualsevol pregunta o per concertar hores per ajudar les famílies a omplir el formulari no dubteu a trucar al 637.752.945 o enviar un correu a  tempsxcuresmataro@ajmataro.cat