Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Curs de director/a d’activitats de lleure infantil i juvenil

Escoltar

Curs de director/a d’activitats de lleure infantil i juvenil

El curs de director/a és la formació que prepara l’alumnat per intervenir en tasques de coordinació d’equips en activitats de lleure infantil i juvenil, i que el capacita per planificar, organitzar, gestionar, dinamitzar i avaluar projectes de lleure educatiu dirigits a la infància i la joventut en tots els seus aspectes, i a representar-los internament i externament assumint la creació, el control i la dinamització dels equips de monitoratge. És la titulació oficial de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Té una durada total de 320 hores: 200 hores d'etapa lectiva i 120 hores de pràctiques.

Els requisits són:

 • Ser major d’edat.
 • Tenir coneixements bàsics d’informàtica.
 • Tenir el títol de monitor/a d’educació en el lleure, o bé acreditar 700 hores d’experiència ininterrompuda en tasques de monitoratge en educació en el lleure infantil i juvenil, i complir una de les següents condicions:
  • Estar en possessió d’una titulació de grau, diplomatura o llicenciatura en Educació Infantil o Primària, Educació Social, Pedagogia, Psicologia o CAFE. 
  • Titulació de Cicle Formatiu de Grau Superior en Educació Infantil, Integració Social, Ensenyament i Animació Socioesportiva o Animació Sociocultural i Turística.
  • Títol de Formació Professional II de Jardí d’Infància
  • Màster de Formació del Professorat o Certificat d’Aptitud Pedagògica o en Psicopedagogia

Al final del curs s’obté el diploma i el corresponent carnet de la Generalitat de Catalunya de director/a d’activitats en el lleure infantil i juvenil.

El curs es programa de manera puntual al llarg de l’any en funció de la demanda de les persones i entitats interessades.

 

Curs 2024 Programació pendent