Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Curs de monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil

Escoltar

Curs de monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil

El curs de monitor/a és la formació que prepara per intervenir de manera educativa en activitats de lleure, i que capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure en el marc de la programació general d’una organització, per mitjà de l’aplicació de les tècniques específiques d’animació grupal, amb una incidència explícita en l’educació en valors i amb atenció a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos. És la titulació oficial de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

El curs té una durada total de 310 hores: 100 hores teòriques, 50 hores de treball online i 160 hores de pràctiques. 

Els requisits d’accés són:

  • Ser major d’edat.
  • Tenir coneixements bàsics d’informàtica.

Un cop superat el curs, s’obté el diploma i el carnet oficial de la Generalitat de Catalunya de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil. 

El curs és intensiu i es programa tres cops durant l’any: a l’estiu, a l’hivern i a la primavera (coincidint amb vacances escolars). 

Consulta la programació de formació en el lleure d’hivern 21-22

Si vols rebre informació sobre l’oferta formativa de l’àmbit del lleure que programem des de l’Oficina Jove del Maresme-Sidral, demana formar part de la llista informativa a través de: maresme@oficinajove.cat