Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Curs monogràfic de premonitor/a d’activitats d’educació en el lleure

Escoltar

Curs monogràfic de premonitor/a d’activitats d’educació en el lleure

Curs monogràfic adreçat a persones joves de 16 i 17 anys (preferentment de Mataró) interessades en les activitats d’educació en el lleure, que encara no poden accedir al curs de monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil perquè no són majors d’edat. El curs proporciona eines i recursos bàsics per donar suport a l'organització i execució d’activitats d’educació en el lleure. Permet iniciar-se com a ajudant de monitor/a o de suport a la logística.

Té una durada total de 37 hores (25 h formatives sobre educació en el lleure i 12 h corresponents a càpsules formatives específiques) i és un curs subvencionat.

Al final del curs s’obté un diploma de premonitor/a d'educació en el lleure expedit per l’escola de formació i un certificat d'assistència per part de l’Ajuntament de Mataró. 

El curs s’acostuma a programar a l'estiu i a l'hivern. 

Curs estiu 2023 Prenscripcions obertes
Curs hivern 2023
Programació pendent
Vols que t'avisem quan es programi el curs que t'interessa?
Si vols rebre la convocatòria del curs que t'interessa, inscriu-te a la llista de persones interessades a través d'aquest formulari. T'enviarem un correu electrònic amb tota la informació del curs un cop es publiqui.

Arxius adjunts