Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pla Jove x Mataró

Escoltar

Pla Jove x Mataró

Què és?

És la planificació d’actuacions adreçades a les persones joves. 

 

Nou Pla Jove x Mataró 2023-2027

El Pla Jove x Mataró 2023-2027 recull l'estratègia de les polítiques de joventut de Mataró pels pròxims anys. Estableix 5 eixos de treball, 12 objectius estratègics i 25 objectius específics a assolir a partir de la implementació de 120 projectes orientats a la població jove.

El Pla s'ha elaborat a través d'un procés participatiu amb joves, professionals i altres agents, a través d'enquestes, entrevistes i sessions grupals. 

 

Visió del Pla:

 • Una ciutat dinàmica i oberta on les persones joves puguin desenvolupar els seus projectes de vida i les seves expectatives.
 • Una ciutat justa i amb igualtat d'oportunitats que garanteixi el benestar i la qualitat de vida a les persones joves.
 • Una ciutat que es construeixi col·lectivament i en la qual les persones joves puguin participar de forma activa, implicant-se quotidianament enel desenvolupament del seu entorn.

 

Missió del Pla:

 • Treballar de forma transversal i col·laborativa per construir una ciutat que ofereixi serveis i recursos de proximitat i qualitat a les persones joves, atenent la diversitat del col·lectiu.
 • Acompanyar a les persones joves en tots els processos.
 • Promoure el benestar integral, la inclusió, el respecte a la diversitat i la cohesió social de les persones joves de la ciutat.

 

Eixos de Pla: 

 1. Emancipació
 2. Transformació i cocreació
 3. Benestar i salut
 4. Igualtat, diversitat i inclusió social
 5. Referencialitat i comunicació

 

Consulta el Pla Jove x Mataró 2023-2027

 
 

Arxius adjunts