Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Espai DiversXs

Escoltar

Espai DiversXs

Què és?

L’Espai DiversXs és un espai de socialització i apoderament a través del lleure. Un espai per a jovent d’entre 12 i 23 anys en què poder parlar obertament sobre com vivim els nostres cossos.

Un espai per a totes aquelles persones joves que tinguin una vivència del gènere i la sexualitat fora del marc heteronormatiu, és a dir, aquelles persones atravessades i interpel·lades pels valors que promouen els feminismes.

És un espai lliure, segur i de confiança. Un espai per compartir com sentim, vivim i expresem el nostre gènere, les nostres sexualitats, desitjos i plaer.

 #EspaiDiversXs és un espai en el qual tots els camins al voltant de la sexualitat i el gènere són possibles. En que gèneres, sexualitats i identitats es troben, conflueixen, interseccionen, i sempre es pot tornar per reflexionar i escollir i/o crear un altre camí.

Propòsits:

A #EspaiDiversXs volem promoure un espai de socialització i apoderament feminista a través del lleure, centrat en les diverses vivències del gènere i la sexualitat.

Volem acompanyar a resoldre inquietuds en relació a la diversitat afectivosexual i de gènere i que aquest acompanyament serveixi per continuar el propi camí de cada persona.

Treballem per ....

  • Presentar referents LGTBI i feministes en qui el jovent pugui emmirallar-se.
  • Crear un espai lliure on poder parlar de les diverses vivències i maneres d’habitar el gènere i la sexualitat.
  • Desenvolupar estratègies d’apoderament de les diversitats.
  • Facilitar un espai de relació i de creació de vincles interpersonals

On ens trobem?

Si vols participar a l’Espai DiversXs, pots contactar amb nosaltres a través de:

📩 Correu electrònic a maresme@oficinajove.cat

📞 Telèfon al 937 98 96 49

❗La diversitat és millor compartida per això, no ho dubtis, vine❗
💪 TOTxS som DIVERSxS!❤