Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Autoreparació

Escoltar

Autoreparació

NOUS serveis itinerants i gratuïts d’autoreparació per allargar la vida dels teus objectes, ajudar-te a estalviar i tenir cura del planeta!

Reparatruck  

A la Reparatruck et deixaran les eines necessàries i et donaran suport d’un tècnic especialista per ensenyar-te a reparar i allargar la vida útil de petits electrodomèstics, aparells informàtics i bicicletes. Així, sempre que sigui possible, evitarem que es converteixin en residu.                           

01_Reparatruck.jpg   Més informació: https://solidanca.cat/reparatruck/

 

Didaltruck

La Didaltruck és un servei mòbil d’assessorament tèxtil. Hi trobaràs el necessari per donar una segona vida a les teves peces de roba a través de la costura, l’arranjament i l’upcycling, i així fomentar la prevenció del residu tèxtil. Tindràs a la teva disposició el material necessari i els consells d’una persona experta en costura per posar fil a l’agulla.

FOTO-1.jpg   Més informació: https://solidanca.cat/didaltruck/

 

Tant la Reparatruck com la Didaltruck ens ajuden a allargar la vida útil dels objectes, evitar la compra innecessària i promoure la sostenibilitat protegint el planeta de l’acumulació dels residus i reduint les emissions de CO2.

 

Calendari, horaris i ubicacions

Informa't dels dies i les ubicacions programats, fes clic a la data que més t'interessi i registra't per reservar la teva plaça amb antelació.

 

Aquests serveis arriben a Mataró de la mà de Solidança, empresa d’inserció amb experiència en l’economia social i solidària, i gràcies a una subvenció de l’Agència de Residus de Catalunya per a projectes de prevenció i preparació per a la reutilització de residus municipals.