Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Porta a Porta a les urbanitzacions

Escoltar

Porta a Porta a les urbanitzacions

Aquest nou servei neix amb el doble objectiu de millorar la recollida selectiva i pujar el rati de reciclatge i, a la vegada, millorar també els punts d’abocament incontrolat que es generen al voltant dels contenidors actuals.

On s’implanta?

A totes les urbanitzacions de fora del nucli urbà: Vallveric, Can Quirze, La Fornenca, Can Marquès, La Cornisa, Can Cerra, Les Sureres i Vilardell.

Com funciona?

La recollida  Porta a Porta consisteix en lliurar els residus, correctament separats, a la porta del domicili, amb un calendari i horaris establerts.

Per lliurar els residus cal utilitzar  uns cubells i bosses homologats que seran facilitats pel servei.

 

Com em puc informar?

  • Tallers participatius: Durant el mes de juny es fan diferents tallers participatius, on s’explica el funcionament del nou servei, es poden resoldre dubtes, aportar suggeriments, etc.

  Tota la informació dels tallers es pot trobar a www.decidimmataro.cat

  • Campanya informativa: A partir de mitjans de setembre s’enviaran cartes a totes les llars on es realitzarà le nou servei, per tal de convocar a tota la ciutadania a reunions i punts informatius on es lliurarà tot el material i informació necessària per començar.
  • Inici del servei: a finals del mes d’octubre es preveu retirar els contenidors i començar el nou servei
  • Seguiment: durant els primers mesos del porta a porta es farà un seguiment acurat del servei per tal d’evitar i resoldre qualsevol dificultat que pugui sorgir.

 

Més informació:

www.decidimmataro.cat

mataroneta@ajmataro.cat