Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

T'ajudem a fer créixer la teva idea?

Escoltar

T'ajudem a fer créixer la teva idea?

butlleti_600x200.png

 

 • Foment de l’activitat econòmica: ajuts en la liquidació d’impostos, taxes i preus públics determinats per a persones i empreses que fomentin l’activitat econòmica.

  Termini sol·licitud: 31 de desembre 2019


 • Aixequem persianes: propietaris/es de locals buits que s’adhereixen al projecte “Aixequem Persianes” i Emprenedors/es que posin en marxa un projecte empresarial durant aquest exercici 2019 en el projecte “Aixequem persianes” i que complementi l’oferta del barri o aporti un valor afegit al mix comercial de la zona.

  Termini sol·licitud: 31 de desembre 2019


 • Esdeveniments de dinamització de la ciutat: per activitats que generin impacte econòmic i que dinamitzin el turisme, el comerç, la gastronomia, etc. El públic a qui van dirigides son empreses o persones que tenen una idea per dinamitzar la ciutat.

  Termini sol·licitud: 5 de desembre 2019


 • Nous projectes d’economia social i solidària: per a l’accés al finançament de nous projectes de l’Economia Social i Solidària.

  Van dirigides a iniciatives de nova creació, constituïdes durant els tres anys anteriors a la sol·licitud del crèdit, o bé, iniciatives consolidades, que creen noves línies d’activitat, creixement o diversificació. Projectes d’interès general per a la ciutat de Mataró, malgrat que l’entitat tingui seu en un municipi diferent.

  Per obtenir informació caldrà adreçar-se al Cafè de Mar, Carrer Santa Rita 1, 1r pis (Mataró) o al correu electrònic ess@ajmataro.cat