Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aula de salut
L'Aula de Salut Municipal és un espai de formació que respon a les inquietuds i de professionals realcionats amb la salut, sobre temes vinculats a la promoció de la salut, la prevenció de la malaltia i la protecció de la salut. És un aparador de totes les activitats formatives que es realitzen a la ciutat, per part de totes les entitats i administracions que volen participar-hi. Aquesta "Aula" es coordina des del Grup de Treball de Salut Comunitària, format per personal de l'Institut Català de la Salut (ICS), del Consorci Sanitari del Maresme (CSdM), de la Secretaria de Salut Pública del Departament de Salut i de la Secció de Salut de l'Ajuntament de Mataró, i les seves accions van adreçades tant a la ciutadania com als col·lectius professionals específics.

OBJECTIUS GENERALS:

  • Oferir periòdicament i de manera estable, tant a la població general com a col·lectius específics, activitats d’informació, sensibilització i formació que els ajudin a assolir i/o millorar comportaments saludables.
  • Coordinar l’oferta formativa en temes de salut que s’ofereix a nivell de ciutat des dels diferents àmbits de promoció i prevenció.
  • Commemorar els Dies mundials i/o internacionals vinculats a les línies d’actuació del grup, segons calendari de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i/o d’altres entitats científicament reconegudes.


aula_footer.png