Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut pública

Escoltar

Salut pública

Exercim les competències que estableix l’article 52 de la Llei 18/2009, del 22 d’octubre, de Salut Pública de Catalunya destinades a fomentar la salut individual i col·lectiva i a impulsar l’adopció d’estils de vida saludables per mitjà de les intervencions adequades en matèria d’informació, comunicació i educació sanitàries. També per garantir la innocuïtat i la salubritat dels productes alimentaris i a preservar la salut de la població davant els agents físics, químics i biològics presents al medi.

Posem a la vostra disposició les eines per resoldre les queixes i les denúncies associades al risc per la salut derivat de les aigües de consum públic, els equipaments públics i als llocs habitats, les piscines, les activitats de tatuatge, micropigmentació i pírcing, els productes alimentaris en les activitats del comerç minorista, els animals domèstics, els municipals per millorar els nivells de salut de la ciutadania, per mitjà de l’actuació sobre els seus principals determinants, tant estructurals com d’estils de vida, considerant que la majoria de les polítiques públiques poden influir en la salut i en la seva distribució equitativa en la societat.  

 

 

Document informatiu: Què heu de fer en cas d'una onada de calor? 

 

El Pla Municipal de la Salut Pública

El 2018 vam aprovar el nou Pla de salut que és l’eina que ha d’orientar les polítiques de salut pública que s’han de dur a terme a la ciutat. A partir del coneixement de l’estat de salut de la població i dels seus determinants s’estableixen periòdicament unes prioritats amb objectius temporals que han de ser realitzables i avaluables.

 

Arxius adjunts