Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajuts i subvencions

Escoltar

Ajuts i subvencions

Ajuntament de Mataró. Subvenció per obres en béns inclosos al catàleg del Pla especial del patrimoni Arquitectònic de Mataró (PEPAM)
 
Atorgament de subvencions per la realització d’obres restauració, conservació i millora dels elements catalogats pel Pla Especial del Patrimoni Arquitectònic de Mataró en les categories A, B, C i D. L’objectiu és el foment de la restauració i la conservació d’aquests béns per l’increment de pressupost d’obra que representa el manteniment dels béns catalogats amb intervencions de qualitat superiors a l’estàndard. Consulta l'enllaç al tràmit aquí.
 
 
 
Ajuntament de Mataró. Subvencions per obres en béns inclosos a l’inventari d’establiments emblemàtics i elements vinculats de Mataró.
 
L’objecte de subvenció són les obres de restauració, conservació i millora dels elements més significatius dels béns inclosos a l’Inventari d’Establiments Emblemàtics i Elements vinculats de Mataró i dels establiments situats en edificis catalogats pel Pla Especial del Patrimoni Arquitectònic de Mataró en les categories A i B, pel valor patrimonial, la identitat cultural i la singularitat que aporten a la ciutat. Consulta l'enllaç al tràmit aquí.