Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Llicències d’obres

Escoltar

Llicències d’obres

Els tràmits de llicència d’obres permeten sol·licitar llicència d’obres o presentar comunicació prèvia d’obres de conformitat amb la normativa urbanística i l’ordenança municipal de llicències urbanístiques.


Contacte:

Servei de Llicències i Disciplina d'Obres i Activitats
(equipament accessible)
Adreça: carrer de Pablo Iglesias, 62, 2a planta, despatx 2 i 3
Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 h (només amb cita prèvia)

Demanar cita prèvia

INFORMACIÓ I TRÀMITS DE LLICÈNCIES Per a consultes generals sobre la documentació a presentar, per fer tràmits de llicències si no està obligat a fer-ho telemàticament, per anar a consultar expedients de llicències un cop s'hagi rebut confirmació que els expedients sol.licitats estan disponibles, etcètera

Mentre duri el període d'excepcionalitat només s'atendrà a 1 persona per cada cita.
Es recomana portar els estris de treball que l'usuari pugui necessitar per fer el tràmit, com per exemple un bolígraf, llibreta o paper per prendre notes, càmera fotogràfica....etc

llicencies@ajmataro.cat o al telèfon 93 758 22 00

CONSULTES TÈCNIQUES: Mentre duri el període d'excepcionalitat us atendrem de forma telemàtica, preferentment per telèfon o correu electrònic.

La cita prèvia ens permet assignar i redistribuir les consultes als tècnics corresponents

-  CONSULTA TÈCNICA LLICÈNCIES OBRES  Quines obres puc fer i com

  • Puc fer un canvi d’ús a habitatge? Quines obres puc fer si estic en volum disconforme? Puc tancar una galeria? Puc posar una piscina?
  • Tinc dubtes en com s’aplica un article de la normativa en un projecte concret.

Per motius d'organització de el temps i per no afectar tercers, només es podrà resoldre un tema o emplaçament en cada visita. Si requereix fer consultes de diversos temes o emplaçaments hauria de reservar diverses hores de visita. Pot mirar que siguin consecutives.

Perquè laconsulta sigui possible al camp OBSERVACIONS cal indicar les dades mínimes per identificar la finca inequívocament i la consulta: Adreça de la Finca i Referència Cadastral, número d’expedient, descripció del tipus d’obra o activitat que es vol fer, i quina és la informació que es demana i/o per a quin motiu, etc.

Demanar cita prèvia

Arxius adjunts