Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

 

A Mataró hi ha 2 cementiris, el del Torrent de les Valls i el dels Caputxins.

El Cementiri dels Caputxins és el conjunt neoclàssic més important de la ciutat, un museu a l’aire lliure entre sepultures, panteons, mausoleus i escultures funeràries explica 200 anys de la història de Mataró. En aquest espai hi reposen les restes d’algunes personalitats destacades com l’impulsor del primer ferrocarril, Miquel Biada; l’arquitecte, polític i historiador Josep Puig i Cadafalch; el sindicalista Joan Peiró o el cantant Pere Pubill Calaf “Peret”, entre molts d’altres.

El Cementiri Torrent de les Valls va començar a prestar els seus serveis l’any 1992. Des d’aleshores, les instal·lacions s’han modernitzat i condicionat per a les noves pràctiques funeràries. Així doncs, l’equipament disposa de forns crematoris; d’un Espai Memorial de Cendres; i de tombes familiars situades en una ubicació privilegiada i diferenciada al cementiri.

La gestió dels serveis municipals funeraris a Mataró està adjudicada a l'empresa Cementiris Metropolitans.

 

  • Horaris de visita dels cementiris: tots els dies de la setmana, a l'hivern a partir del 2 de novembre de 9 a 17.30 h i a l'estiu fins al 2 de novembre de 9 a 18 h.
  • Horari d'oficina del Cementiri Torrent de les Valls (carrer de Galícia, 207): Horari d'estiu - Del 26 de juny fins al 31 d'agost de 9 a 13 h.
  • Horari d'oficina del Cementiri dels Caputxins (passeig dels Molins, 69): Horari d'estiu - Romandrà tancada des del 26 de juny fins al 31 d’agost.

 

L'empresa de serveis funeraris autoritzada a Mataró és Cabré Junqueras, SA.

Tarifes
Descarregar pdf

Cementiris Metropolitans, CGC
 

Notícies Canal RSS